Pools & Spas

Pools & Spas

Nuk ka asgjë më të mirë se të pushoni në një SPA ose të freskoheni në një pishinë në një ditë të nxehtë; derisa të shihni se uji është i turbullt. Shmangni problemet me pishinën/spa-në tuaj duke testuar shpesh parametrat e saj. Gjithçka, nga temperatura, pH, te klori mund të ndikojë shumë në gjendjen e pishinës/spa-së suaj. Për t'i bërë gjërat edhe më të lehta, ka opsione të automatizuara që testojnë dhe korrigjojnë parametrat tuaj bazë.

Items 1-8 of 123

Page
Set Descending Direction

Items 1-8 of 123

Page
Set Descending Direction
All prices are VAT excluded and without shipping costs, unless otherwise stated. Hanna Service d.o.o. — Sermin 75H, Bertoki — 6000 Koper (Slovenia) — VAT ID SI92346669 ©2021 All rights reserved